За два роки навчання студенти групи БТ 3-1 відвідали велику кількість виробництв столиці. Зокрема в рамках екскурсій познайомились з такими виробничими гігантами як: «Оболонь», «Олком», «Артеріум». Ось і цього тижня настав час відкрити для себе нову галузь – хлібопекарське виробництво. Для чого група БТ 3-1 й відправилася на Київський дослідний хлібозавод, нині виробничий цех № 4.
Разом з екскурсоводом, майбутні біотехнологи пройшли всі етапи виробництва: від замісу тіста до упакування кінцевого продукту. Студенти, час від часу задавали працівнику заводу свої питання, на які одразу отримували вичерпні відповіді. Зокрема багатьом було цікаво дізнатися про контроль якості сировини та готової продукції, а також про заробітню плату технологів даного підприємства.
Студенти групи щиро вдячні куратору, Воронцову Олександру Олександровичу, за організацію даного заходу, а працівникам та керівництву заводу за цікаву екскурсію.