У 2020 році закінчив Національній університет харчових технологій та отримав диплом магістра зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» (освітньо-професійна програма «Промислова біотехнологія»).
Дипломний проект на тему «Мікроміцети як продуценти целюлозолітичних ферментних комплексів» виконав під керівництвом к.т.н., доц. Красінько В.О.
Нині (лютий 2020 р.) працюю фармацевтом в мережі аптек «Аптека доброго дня».
Як змінилося життя після закінчення університету?
Стало, наче, спокійніше, менше турбот. Хоча кого я дурю. Яке доросле життя без турбот?
За період навчання отримав гарний життєвий досвід та завів нових друзів та знайомих.
Чи не шкодуєте ви про вибір професії?
Якби не було важко і скільки б разів не хотілося забрати документи та покинути це все, але професія мені подобається. Ще у шкільні роки мені подобалося вивчати хімію та біологію. Тому підбір професії не зайняв багато часу.
Щоб ви хотіли сказати викладачам кафедри БТМ і студентам?
Найголовніше, що хочеться побажати нашим викладам – побільше студентів, яким буде дійсно подобатися обрана професія і вони будуть вивчати її із захопленням.