Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Ошовська Анна Василівна

У 2019 році закінчила Національний університет харчових технологій та отримала диплом магістра зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» (освітня програма «Промислова біотехнологія»).

Дипломну роботу на тему «Використання молочнокислих бактерій в нетрадиційних сферах харчової промисловості», виконала під керівництвом к.т.н., доц. Карлаша Ю.В.

Спочатку працювала інженером з якості у виробничій лабораторії ПрАТ «Карлсберг Україна».

Нині (вересень 2023 р.) працюю менеджеркою з якості ПрАТ «Карлсберг Україна».

Скажіть, будь-ласка, як Ви знайшли роботу, або може вона «знайшла» Вас?

Роботу я зайшла досить спонтанно і навіть зовсім не плануючи того. Про вакансію в даній компанії дізналась від подруги, з якою жила в гуртожитку і вирішила після захисту диплому на 4-му курсі все-таки випробувати свої сили.

Надіслала резюме, і от вже через декілька днів ішла на співбесіду. І як виявилось, що не все так просто, як мені здавалось. Це була, напевно, найсерйозніша і найдовша співбесіда в моєму житті, яка тривала в  2 етапи. Питання були ну дуже різного характеру, які стосувались як фаху, так і перевіряли  мої особисті  якості, як людини. І чесно кажучи,вийшовши з неї, я чомусь була впевнена, що мені не зателефонують. Але склалось все дуже добре, бо вже на наступний день мені запропонували пройти стажування, яке в свою чергу потягло вже майже 2-х річний досвід роботи за фахом в даній компанії.

Чи подобається Вам працювати за фахом?

Тут однозначна і чітка відповідь – так!

Дуже багато як студентів, та і вже випускників, до кінця не впевнені в своєму виборі. І точно так було і зі мною. Але лише тоді, коли ти дійсно по- справжньому починаєш працювати за фахом, відкривати в собі нові якості, освіжати в пам’яті все те, що ти вчив на протязі 4-х років, от саме тоді чітко розумієш – ти на своєму місці!

Які вимоги висуваються до претендентів на роботу?

Як на мене, то основною умовою, звичайно, це є дійсно хотіння працювати в даній сфері, бажання постійного розвитку та і непогана база знань за плечима, яку забезпечує наша кафедра, оскільки в будь-якій компанії цінують і хочуть мати ініціативних, натхнених та працелюбних співробітників.

Допомагають Вам знання та навички отримані під час навчання?

Так, набуті в університеті знання однозначно допомагають, оскільки саме вони дають поштовх для розвитку на будь-якій посаді за фахом.

Ваші побажання нашим студентам і співробітникам кафедри!

Співробітникам кафедри бажаю нових звершень у науковій діяльності, а студентам – великого терпіння та наснаги!

Події у світлинах

 Захисти бакалаврів. Червень 2024 р. 

 Випуск магістрів. Лютий 2024 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2024 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2023 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2023 р. 

 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. Квітень 2023 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2023 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2022 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2022 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2022 р. 

 Посвята в студенти. Серпень 2021 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2021 р. 

 87 Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів, студентів. Квітень 2021 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2021 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2020 р. 

 On-line захист квалiфiкацiйних робiт ОС "БАКАЛАВР". Червень 2020 р. 

 Випуск магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Вечір факультету. Жовтень 2019р. 

 Фотоконкурс «Мій улюблений куточок НУХТ». 

Архів

Ви знаходитесь тут: CarlsbergUkraine Ошовська Анна Василівна