У 2017 році закінчила бакалаврат у Національному університеті харчових технологій (НУХТ) та отримала диплом бакалавра за напрямом 6.051401 «Біотехнологія». Дипломний проект на тему «Мікробіологічна безпека кондитерських виробів нової рецептури» виконувала під керівництвом к.т.н., доц. Грегірчак Н.М.
У 2019 році закінчила магістратуру Національного університету харчових технологій та отримала диплом магістра з відзнакою зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» (освітня програма «Фармацевтична біотехнологія»).
Починаючи з третього курсу, виконувала на базі кафедри біотехнології і мікробіології науково-дослідну роботу, за результатами якої було опубліковано 4 статті в наукових журналах, 6 статей та 15 тез у матеріалах конференцій. Отримала диплом lll ступеня за спеціальністю «Харчові технології» за представлену роботу на Всеукраїнському конкурсі наукових робіт та диплом учасника Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science – 2018», напрям – «Харчова наука і технологія».
Дипломну роботу на тему «Мікробіологічні ризики кондитерських виробів» виконала під керівництвом к.т.н., доц. Грегірчак Н.М.
Нині (лютий 2019 р.) працюю інженером відділу аудитів ПАТ «Фармак».
Які вимоги висуваються до претендентів на роботу?
Необхідні якості, якими повинна володіти людина, яка хоче влаштуватися на роботу є відповідальність з якою вона підходить до виконання завдань та бажання навчатися. Однією з важливих вимог є і знання англійської мови не нижче середнього рівня.
Чи не шкодуєте ви про вибір професії?
Про вибір професії не шкодую, адже на сьогоднішній день дана професія є досить різноманітною, цікавою і водночас серйозною та перспективною як в Україні, так і за її межами.
Допомагають Вам знання та навички, отримані під час навчання?
Так, знань та навичок, отриманих під час навчання достатньо для того, щоб знайти роботу і стабільно працювати, але для кар’єрного росту – необхідно все більше і більше.
Щоб ви хотіли сказати викладачам кафедри БТМ і студентам?
Викладачам хочу подякувати за те, що зробили з нас висококваліфікованих спеціалістів, які цінуються на ринку праці, та навчили йти до своєї мети попри різні складнощі.
Студентам хочу сказати, щоб вони були терплячими, йшли до своєї мети і не зупинялися. І найголовніше – цінували студентські роки і брали з них все найкраще, найзахоплююче і найцікавіше.