Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Парфенюк Сергій Андрійович

У 2013 році закінчив Національний університет харчових технологій і отримав диплом магістра зі спеціальності «Фармацевтична біотехнологія». Починаючи з третього курсу, виконував науково-дослідну роботу на кафедрі біотехнології і мікробіології під керівництвом д.б.н., проф. Пирог Т.П. Є співавтором більше 30 публікацій, у тому числі у журналах, що входять до наукометричної бази SCOPUS. У 2012 р. став призером (II місце) Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю науки «Екологія та екологічні науки» (м. Донецьк), у 2013 р. – призером (ІІІ місце) Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю науки «Біологія» (м. Запоріжжя). Нагороджений дипломом за кращу усну доповідь на Міжнародній науково-практичній конференції daRostim-2012 «Мікробні технології: актуальність і майбутнє» (м. Київ). Навчаючись в магістратурі, почав працювати на посаді інженера-технолога у відділі реєстрації і ліцензування ПАТ «Біофарма». З грудня 2013 р. працює спеціалістом відділу валідації і класифікації ПАТ «Київський вітамінний завод».


Як змінилося Ваше життя після закінчення університету? 

Дитинство закінчилось (сміється). Почалося в край суворе доросле життя, коли майже все чого хочеш дістається лише тяжкою і наполегливою працею.

 

Як довго Ви шукали роботу? Чи складно це було зробити з дипломом спеціаліста-біотехнолога НУХТ?

Роботу мені запропонували, коли я ще був на 5 курсі магістратури, тому я паралельно навчався, виконував науково-дослідну роботу і працював у ПАТ «Біофарма». Нещодавно змінив роботу. Тепер працюю спеціалістом відділу валідації і класифікації на ПАТ «Київський вітамінний завод».

 

Чи задоволені Ви рівнем зарплат у сфері фармації? 

В це важко повірити, але я задоволений. І поясню чому. Оскільки я молодий спеціаліст, і досвіду у цій сфері в мене не має, то чому я маю отримувати дуже високу заробітну плату? Я вважаю, що перші 3–4 роки людина має заробляти не гроші, а знання, репутацію та авторитет. Підкреслю, що на даний момент зарплата мене влаштовує, проте завжди необхідно прагнути більшого (усміхається).

 

Що б Ви хотіли сказати викладачам кафедри БТМ і студентам?

Викладачам побажати натхнення та терпіння, оскільки вони роблять насправді дуже важливу та відповідальну справу – виховують та навчають все нові і нові молоді покоління молодих вчених та спеціалістів фармацевтичної і харчової галузей.

Студентам – знайти після закінчення університету справу до душі, щоб з радістю йшти на роботу та з радістю поверталися з неї додому, до своїх рідних та близьких.

Події у світлинах

 Випуск магістрів. Лютий 2024 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2024 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2023 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2023 р. 

 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. Квітень 2023 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2023 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2022 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2022 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2022 р. 

 Посвята в студенти. Серпень 2021 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2021 р. 

 87 Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів, студентів. Квітень 2021 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2021 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2020 р. 

 On-line захист квалiфiкацiйних робiт ОС "БАКАЛАВР". Червень 2020 р. 

 Випуск магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Вечір факультету. Жовтень 2019р. 

 Фотоконкурс «Мій улюблений куточок НУХТ». 

Архів

Ви знаходитесь тут: «Київський вітамінний завод» Парфенюк Сергій Андрійович