У 2014 році закінчила кафедру біотехнології і мікробіології Національного університету харчових технологій та здобула кваліфікацію магістр з біотехнології.
Місце роботи: ДП "Державний науково-дослідний центр з проблем гігієни харчування" МОЗ України.
Посада: молодший науковий співробітник.
Чи не жалкуєте про обрану спеціальність?
Про обрану спеціальність не жалкую, оскільки вступала на кафедру біотехнології і мікробіології свідомо.
Як довго ви шукали роботу і чи складно було це зробити?
Студенти починають шукати роботу по спеціальності ще під час навчання на випускних курсах, оскільки мають величезний багаж знань, теоретичних і практичних навичок. І я була одніє з тих, хто ще під час навчання відправляв резюме на підприємства. Невдовзі я отримала пропозицію роботи - посаду мікробіолога, тож мені не довелося довго шукати роботу.
Що входить у Ваші обов’язки? Наскільки відповідальна робота?
Проведення експертизи харчових продуктів, дитячого харчування, спеціальних харчових продуктів, а також робота з нормативною документацією та оформлення матеріалів експертизи. Робота дуже відповідальна, адже від коректності проведення аналізу і висновку залежить чи буде харчовий продукт виготовлятися і споживатися, а отже залежить здоров'я та життя людей.