Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

«Neoderma»

Трушина Аліна Олегівна

У 2018 році закінчила Національній університет харчових технологій (заочна форма навчання) та отримала диплом магістра зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за спеціалізацією «Фармацевтична біотехнологія».

Дипломну роботу на тему «Біотехнологія L-тирозинази для синтезу діючої речовини протипаркінсонічного препарату» виконала під керівництвом к.б.н., доц. Буценко Л.М.

Нині (березень 2018 р.) працюю помічником асистента в лабораторії кіпрської компанії «Neoderma», яка є дочірнім підприємством дубайської компанії Rolandos Enterprises. 

 

Скажіть, будь-ласка, як Ви знайшли роботу, або може вона «знайшла» Вас?

Після переїзду на Кіпр для мене відкрилися величезні перспективи роботи на європейських підприємствах. Роботу шукала самостійно, продивляючись вакансії на сайтах компаній.

Ви знаходитесь тут: «Neoderma»