У 2021 році успішно закінчила Національний університет харчових технологій та отримала диплом магістра зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» (освітньо-професійна програма «Фармацевтична біотехнологія»).
Кваліфікаційну роботу на тему: «Біотехнологічні аспекти конструювання пробіотиків на основі дріжджів» виконала під керівництвом к.т.н., доцента Тетеріної Світлани Миколаївни.
Нині (лютий 2021 р.) працюю на ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод» у відділі контролю якості на посаді хіміка групи високоефективної рідинної хроматографії.
Хочу подякувати викладачам кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ за необхідні знання та таку чудову можливість для розвитку і реалізації мого потенціалу у фармацевтичній галузі України. Бажаю натхнення і терпіння, більше позитивних емоцій та нових досягнень!