У 2019 році закінчив Національний університет харчових технологій та отримав диплом магістра зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» (освітня програма «Промислова біотехнологія»).
Дипломну роботу на тему «Біотехнологія ферментів кутиназ та їх практичне застосування» виконав під керівництвом доц., к.т.н. Карлаша Ю.В.
Нині (лютий 2019 р.) працюю апаратником по виготовленню сумішей і розчинів у ТОВ «Біотестлаб».
Як змінилося життя після закінчення університету?
Перш за все після закінчення університету приходить розуміння того, що ти переходиш на наступний етап дорослого життя. Речі, які займали головне місце в студентському житті відходять на другий план, з’являються нові проблеми та клопоти – пошук роботи та інше.
Чи змінилось життя в гіршу чи кращу сторону? Неможливо відповісти на це запитання оскільки життя не буває лише білим або чорним воно многогранне. Головне, як на мене це позитивний настрій незважаючи ні на що.
В чому полягає ваша робота, чи легко з нею справлятись?
Моя робота полягає в виробництві різноманітних ветеринарних антибіотичних препаратів ін’єкційних та оральних, різних дезінфікуючих препаратів і т.д. Це все включає в себе роботу з відповідною документацією, підготовку приміщень, загрузку реакторів і наступне фасування готових препаратів. Звісно це все потребує відповідного рівня уваги та відповідальності у ході виконання робіт.
Чи не шкодуєте Ви про вибір професії?
Про вибір професії не шкодую, з моєї точки зору дана професія досить цікава та різноманітна. Крім того досить перспективна, з належним рівнем знань ви завжди зможете знайти високооплачувану роботу як в Україні та і за її межами.
Що б ви хотіли сказати викладачам кафедри БТМ і студентам ?
Спочатку хочу подякувати викладачам, особливо за їх терпіння, а також побажати всього найкращого, побільше позитивних емоцій, поменше зіпсованих нервів.
Студентам же бажаю успіхів у всіх їхніх починаннях та нехай ваші найнеймовірніші мрії збуваються.