У 2018 році закінчила Національній університет харчових технологій та отримала диплом магістра зі спеціальності зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» за спеціалізацією «Фармацевтична біотехнологія». Починаючи з третього курсу, виконувала на базі кафедри біотехнології і мікробіології науково-дослідну роботу, за результатами якої було опубліковано 4 статті в наукових журналах, 5 статей та 11 тез у матеріалах конференцій, 2 патенти. Представлена робота на Всеукраїнському конкурсі за спеціальністю «Біотехнологія» була визнана найкращою і удостоєна диплому першого ступеня.
Дипломну роботу на тему «Мікробіологічні ризики м’ясних виробів нової рецептури» виконала під керівництвом к.т.н., доц. Грегірчак Н.М.
Нині (березень 2018 р.) працюю на посаді менеджера з забезпечення якості у відділі забезпечення якості ТОВ «БіоТестЛаб».
В чому полягає ваша робота, чи легко з нею справлятись?
Моя робота полягає, по-перше, в розробці, розповсюдженні, вилученні попередніх версій документації системи менеджменту якості; по-друге – в проведенні внутрішніх аудитів та контролю виконання коригувальних та запобіжних дій; по-третє – проведенні навчання та атестацій для персоналу. Чи легко з нею справлятись?! Спочатку було нелегко, оскільки необхідно було освоювати багато нового матеріалу, вивчати процеси, але згодом все стало на свої місця.
І зараз моя робота мені дуже подобається, оскільки отримала те, чого хотіла, а іншими словами «знайшла своє місце під сонцем».
Чи не шкодуєте ви про вибір професії?
Про вибір професії не шкодую, адже на сьогоднішній день дана професія є досить різноманітною, цікавою, і водночас серйозною та перспективною як в Україні, так і за її межами.
Допомагають Вам знання та навички, отримані під час навчання?
Так, знань та навичок, отриманих під час навчання достатньо для того, щоб знайти роботу і стабільно працювати, але для кар’єрного росту – необхідно все більше і більше.
Щоб ви хотіли сказати викладачам кафедри БТМ і студентам?
Викладачам хочу подякувати за те, що зробили з нас висококваліфікованих спеціалістів, які цінуються на ринку праці, та навчили йти до своєї мети попри різні складнощі.
Студентам хочу сказати, щоб вони були терплячими, йшли до своєї мети і не зупинялися. І найголовніше – цінували студентські роки і брали з них все найкраще, найзахоплююче і найцікавіше.