У 2019 році закінчила Національний університет харчових технологій та отримала диплом магістра зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» (освітня програма «Фармацевтична біотехнологія»).
Дипломну роботу на тему «Мікрокапсулювання у виробництві пробіотичних препаратів» виконала під керівництвом доц., к.т.н. Тетеріної Світлани Миколаївни.
Нині (лютий 2019 р.) працюю мікробіологом ТОВ «Фармекс Груп».
«Працелюбність – це одна з найголовніших якостей, якої вчишся в НУХТ і яка допомагає тобі досягнути своєї мети. Протягом навчання зі мною трапилось чимало дивовижних речей i я відчула готовність бути іншою, навчилася не боятися відповідальності, долати страх. А ті навики, які я отримала, стали безцінними для моєї сьогоднішньої роботи.
Біотехнолог – це фахівець широкого профілю, тому з першого курсу нас загартовували як професiоналiв високого рiвня. Роботодавці дуже цінують випускників нашого університету тому, що усвідомлюють на скільки великий потенціал закладений в нас нашими викладачами. Тому я без труднощів влаштувалась на роботу після закінчення бакалаврату. I завдяки навикам, вміння та знання отриманим у стінах університету, я швидко влилась в роботу.
Я вважаю, що кожен повинен відчути на собі цю неповторну атмосферу сім'ї НУХТ. Також з особливим теплом згадую і про саме навчання. Надзвичайно вдячна всім викладачам своєї улюбленої та рідної кафедри, що супроводжували мене упродовж цих нелегких, але цікавих років навчання, проявляли терплячість і щирість, були прикладом відповідальності. Вони навчили нас, на перший погляд, простих, але дуже важливих істин у цьому житті. Кафедра дала безцінні знання, без яких не може обійтись жоден професіонал. Дуже рада, що була частиною цієї великої сім’ї.