У 2020 році закінчила Національний університет харчових технологій та отримала диплом магістра з відзнакою зі спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» (освітньо-професійна програма «Фармацевтична біотехнологія»).
Дипломний проект на тему «Морські мікроорганізми як продуценти біологічно активних речовин» виконала під керівництвом д.б.н., проф. Пирог Т.П.
Нині (березень 2020 р.) працюю на посаді інженера-технолога, уповноваженої особи з якості в ТОВ «Ремос».
В чому полягає Ваша робота, чи легко з нею справлятись?
Моя робота дуже об’ємна і непроста, але в той же час дуже цікава, а головне подобається мені. В мої обов’язки входить створення нових косметичних засобів, покращення рецептур вже існуючих, а також забезпечення та контроль якості виробництва.
Чи з’явилось щось нове у Вашому житті після закінчення університету?
Після закінчення університету з’явилася цікава робота, багато знайомств, вражень.
Чи не шкодуєте Ви про вибір професії?
Про вибір професії ніколи не шкодую. Біотехнологи – фахівці широкого профілю. Нині моя робота є роботою за фахом і без спеціалізованих знань, отриманих під час навчання у НУХТі, я б не змогла її виконувати.
Ваші поради абітурієнтам, які бажають стати біотехнологами.
Майбутнім студентам кафедри біотехнології і мікробіології бажаю йти до своєї мрії, не зважаючи ні на що. Бути наполегливими та отримувати від навчання в університеті максимум задоволення.