За свою славетну 130-річну історію Національний університет харчових технологій підготував незліченну кількість талановитих студентів, які згодом стали відомими науковцями, інженерами, технологами та навіть керівниками підприємств і заводів. Вслідкувати за долею кожного з них навряд чи вдасться, але самі випускники ніколи не забувають про свою Alma mater та продовжують підтримувати та допомагати ВУЗу загалом, та своєму рідному факультету зокрема. Завдяки цим людям наш університет продовжує поповнювати харчову та фармацевтичну промисловості кваліфікованими кадрами, які мають не тільки теоретичні знання, а й реальні практичні навички.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»