Навчаючись в старших класах, я почала поволі задумуватися над своєю майбутнєю професією. Тому розглядала багато варіантів спеціальностей, які є актуальними в наші часи в Україні. Так я натрапила на спеціальність «біотехнологія» і зрозуміла, що біотехнолог – це фахівець широкого профілю – спеціаліст майбутнього.
Навчальний заклад обирати було легко,адже я знала, що Національний університет харчових технологій готує успішних спеціалістів для біотехнологічної галузі, на яких завжди є попит у роботодавців. А це не аби що, коли така підготовка підкріплена 40-річним досвідом роботи!
За 4 роки навчання в університеті, я зрозуміла, що кваліфікація біотехнолога передбачає високий рівень спеціальних наукових знань, широку обізнаність у галузі сучасних досягнень світової науки, високу майстерність експериментатора, оригінальність наукової думки. І тільки «симбіоз знань» дозволить у майбутньому досягти значних результатів. Стандарти високі, але й перспективи кар'єри – чудові!