Золота осінь – найкращий час для профорієнтаційної роботи. Адже більшість майбутніх випускників і досі на роздоріжжі щодо майбутньої спеціальності і саме час розповісти їм про Національний університет харчових технологій, де можна здобути фах біотехнолога – престижної та високооплачуваної професії сьогодення.
Ні для кого не секрет, що навколо нас існує велика кількість мікроорганізмів – деякі з них входять до нормальної мікрофлори людини, проте є і патогенні, небезпечні для макроорганізмів, а тому дуже важливо розуміти принципову різницю між ними. За допомогою діяльності мікроорганізмів люди отримують смачну кисломолочну продукцію, ароматну випічку, вітаміни для профілактики або антибіотики для лікування хвороб тощо. Світ мікроорганізмів дуже цікавий і захоплюючий, а майбутня професія з їх вивчення і використання на блага людства є однією з провідних у світі.