Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт “Black Sea Science”

Міністерство освіти і науки України

Одеська національна академія харчових технологій

у співробітництві з Білоруським державним економічним університетом (Білорусь); Гомельським державним технічним університетом ім. П.Й. Сухого (Білорусь); Русенським університетом «Ангел Канчев» (Болгарія); Університетом харчових технологій (Болгарія); Алматинським технологічним університетом (Казахстан); Технологічним інститутом Нінбо Чжецзянського університету (Китай); Технічним університетом Молдови (Молдова); Університетом прикладних наук і мистецтв (м. Мутенц, Швейцарія); Аріельским університетом (Ізраїль); Телавським університетом ім. Я. Гогебашвілі (Грузія); Познанським університетом природничих наук (Польща)

під егідою Black Sea Universities Network – об’єднання 110 закладів вищої освіти 12 країн Чорноморського регіону

та ISEKI-Food Association – Європейської Асоціації інтеграції харчових наук та інженерних знань у харчовій галузі

у співробітництві з науковим журналом Central European Researchers Journal

запрошує вас на

Міжнародний конкурс студентських наукових робіт “Black Sea Science”

який проводиться з метою розширення міжнародних зв’язків, активізації наукової роботи студентів як найважливішого фактора формування фахівців,
залучення студентів до участі у наукових програмах, проектній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності
Розклад Конкурсу “Black Sea Science 2021”
Початок конкурсу – 1 вересня 2020
Дедлайн подання робіт – 1 лютого 2021
Оголошення результатів І етапу конкурсу – 1 березня 2021

Додаткова інформація тут.

Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка