Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Наші випускники - наша гордість

Талант та професіоналізм!

Сміливими кроками наші студенти-біотехнологи дійшли до захисту магістерських робіт. На їхньому шляху було все: і перші безсонні ночі, безліч іспитів, курсових, і ось перед ними найголовніший виклик за все студентське життя – захист диплому.

Щороку захисти магістерських робіт відвідують безліч роботодавців, які відзначають високі знання та підготовку наших студентів. Тому випускників кафедри біотехнології і мікробіології Національного університету харчових технологій можна беззаперечно вважати гордістю та прикладом неабиякого таланту та професіоналізму!

Продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2020 року.

Біотехнологи – це майбутнє!

На сьогодні ми вже знаємо достатню кількість професій, що наразі неактуальні та мало популярні. Тому необхідно рухатися в ногу з часом, що і робить кафедра біотехнології і мікробіології НУХТ – виховує не одне покоління знавців професії сьогодення та майбутнього – БІОТЕХНОЛОГІВ!

Навчальні роки студентів кафедри були наповнені новизною знань і самоудосконаленням, науковими дослідженнями й пошуками, неймовірними пригодами та добрим настроєм, спілкуванням і творчими проектами.

Отже, продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2020 року.

За крок до почесного звання «Випускник БТЕК»

Здається тільки вчора з розгубленими очима студенти блукали коридорами в пошуках аудиторії, отримали залікові книжки і хвилювались перед першою сесією, а сьогодні для випускників 2020 року студентські роки – це вже історія. За тиждень на кафедрі біотехнології і мікробіології факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) Національного університету харчових технологій розпочнуться захисти магістерських робіт нашими студентами-біотехнологами. Отже, продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2020 року.

Наші випускники – гордість кафедри!

Ось і завершується п’ятий «сезон» навчання студентів-магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ, тож час підвести підсумки. Скільки лекцій було прослухано, семінарів та практик відвідано, тез та статей написано, дослідів зроблено, складено іспитів і ночей безсонних проведено. Завжди цінуєш, коли втрачаєш, а отже, підводячи підсумки своєї студентської роботи, розумієш, як багато подій відбувалось за цей період і воно того варто, адже зараз – це вже випускники, які побудували або починають будувати успішну кар’єру і з посмішкою згадують про свої студентські роки.

Пишаємось випускниками! Вперед до нових мрій та звершень!

Ось і промайнули роки студентського «безтурботного» життя. Позаду залишились як позитивні моменти, так і сумні. Ще нещодавно так нервово та з тривогою всередині студенти переступали поріг університету, а вже сьогодні впевнено крокують далі у доросле життя як справжні професіонали своєї справи, адже вони – БІОТЕХНОЛОГИ!

Отже, продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2020 року.

Оксана Боднар (технік-технолог групи м’яких та рідких лікарських форм дослідно-впроваджувальної лабораторії ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод»):

Біотехнологи НУХТ – знавці своєї справи!

Не за горами кінець зими, а це означає, що зовсім скоро в стінах рідної кафедри біотехнології і мікробіології Національного університету харчових технологій студенти-магістранти будуть захищати свої дипломні роботи. Кожного року кафедра випускає студентів, які в майбутньому «підкорюють вершини» фармацевтичної галузі та промисловості. Випускники 2020 року – не виключення, адже більшість з них вже прокладають свій тернистий шлях до «зірок» на інноваційних підприємствах європейського рівня.

Серед цьогорічних випускників є дуже багато талановитої молоді, яка має великий багаж здобутків і вже працює за спеціальністю. Тож розпочинаємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2020 року.

Біотехнологи НУХТ – є професіоналами своєї справи!!!

10 вересня 2019 р. у конференц-залі готелю «Русь» представники хімічного концерну «BASF SE» провели семінар на тему «Таблетування та грануляція». Серед його учасників були й студенти кафедри біотехнології і мікробіології – магістрант ІІ року навчання Ігор Ключка та випускник кафедри 2019 р. Артем Герштман. В ході семінару доповідачі підняли найбільш складні деталі процесів прямого пресування, вологої грануляції, сухої грануляції, грануляції у псевдозрідженому шарі тощо. Окрім цього, представники компанії навели ряд переваг їхньої продукції порівняно з іншими виробниками та презентували нові продукти власного виробництва. Цікавим було те, що в ході власних досліджень компанія не намагається перевершити своїх конкурентів, а навпаки – перевершити результати власних попередніх досліджень.

Випускники-біотехнологи – фахівці високого рівня!

Гордістю університету є його випускники. Колись, ще зовсім юні, вони вперше входили в стіни рідного університету. У них було стільки планів, очікувань, нових емоцій. Будучи студентами, вони отримували освіту, складали іспити, брали участь у суспільному житті кафедри, факультету, університету. Вони росли та дорослішали, писали сторінки історії вищого навчального закладу. А сьогодні – це вже випускники, які побудували успішні кар’єри й з посмішкою згадують про студентські роки.

Продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2019 року.

 Володимир Федоренко (інженер-технолог дослідно-промислової дільниці відділу трансферу технологій ПАТ «Фармак»):

– голова студентської ради гуртожитку 2016-2018 рр.;

– активний учасник культурно-масового життя факультету БТЕК;

– нагороджений Почесною грамотою за зразкове виконання службових обов’язків і особистий внесок в організацію навчального і виховного процесу впродовж 2017-2018 н.р.

Далі буде

Гордість кафедри – наші випускники!

Кафедра біотехнології і мікробіології пишається своїми випускниками, які професіоналізмом, талантами та досягненнями примножують славу Національного університету харчових технологій. Наші випускники-біотехнологи – це беззаперечно знак якості і гордість нашої кафедри. Адже біотехнологія – це не просто наука, а одна з найважливіших сфер людської діяльності, яка нині визначає науково-технічний прогрес. Саме тому біотехнологів без перебільшення можна назвати технологами третього тисячоліття. 

Отже, продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2019 року.  

Вероніка Макієнко (фахівець департаменту управління якістю ПАТ «Фармак»):

– співавтор 1 статті у журналі бази даних Scopus, 3 статей у збірниках праць міжнародних та вітчизняних науково-практичних конференцій, 9 тез у збірниках міжнародних та всеукраїнських конференцій;

– співавтор 2 патентів України на винахід;

– учасник підсумкової науково-практичної конференції ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» (Грамота за високий рівень роботи, 2018 р.);

– переможець VІ науково-практичної конференції молодих науковців ПАТ «Фармак» «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво» (ІІІ місце, 2018 р.).

 

Далі буде 

Випускники-біотехнологи – гордість кафедри!

Не секрет, що гордістю будь-якого університету, кафедри є його випускники. Колись, зовсім юні, вони вперше входили в стіни рідного університету. У них було стільки планів, очікувань, нових емоцій. Будучи студентами, вони отримували освіту, складали іспити, брали участь у суспільному житті кафедри, факультету, університету. Вони росли та дорослішали, писали сторінки історії вищого навчального закладу. А сьогодні – це вже випускники, які побудували успішні кар’єри й з посмішкою згадують про студентські роки.

Продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2019 року.

Миколів Соломія

– співавтор 3 статей у збірниках міжнародних конференцій, 8 тез у збірниках міжнародних конференцій, 8 тез у збірниках всеукраїнських конференцій;

– учасник міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 2015-2018 рр. (Грамота ІІ місце по секції іноземні мови);

– співорганізатор освітніх семінарів «Освіта за кордоном» для старшокласників Тернопільської Української гімназії ім. І. Франка та студентів НУХТ;

– активна учасниця танцювальних постановок під час проведення Дня факультету БТЕК та Дня туризму у НУХТ;

– культорг групи магістрантів спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» освітньої програми «Промислова біотехнологія».

Далі буде

Успішні біотехнологи – гордість кафедри!

Нещодавно відбулись захисти магістерських робіт нашими студентами-біотехнологами. Серед цьогорічних випускників є дуже багато талановитої молоді, яка має великий багаж здобутків і вже працює за спеціальністю.

Продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2019 року.

Олена Українець (інженер відділу аудитів ПАТ «Фармак»):

– переможець ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2017/2018 н.р. зі спеціальності «Харчові технології» (диплом ІІІ ступеня);

– учасник Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science – 2018» за напрямом «Харчова наука і технологія»;

– співавтор 3 статей у фахових журналах (1 стаття у міжнародному журналі (Food and Environment Safety (Румунія)), 6 статей та 16 тез у збірниках науково-практичних конференцій;

– захистила магістерську роботу на відмінно і отримала диплом з відзнакою.

Далі буде

Наші випускники – гордість НУХТ

Кафедра біотехнології і мікробіології пишається своїми випускниками, які професіоналізмом, талантами та досягненнями примножують славу Національного університету харчових технологій. Наші випускники-біотехнологи – це беззаперечно знак якості і гордість нашої кафедри. Адже біотехнологія – це не просто наука, а одна з найважливіших сфер людської діяльності, яка нині визначає науково-технічний прогрес. Саме тому біотехнологів без перебільшення можна назвати технологами третього тисячоліття.

Отже, продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2019 року.

Альона Дехтяренко (фахівець з розвитку персоналу Корпоративного університету Корпорації «Артеріум»):

- переможець І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» (2018 р.);

- співавтор 7 статей та 9 тез у збірниках науково-практичних конференцій;

- учасник наукового гуртка «Biotech»;

- староста потоку впродовж 4 років бакалаврату (2013-2017 рр.);

Ви знаходитесь тут: Про кафедру Наші випускники - наша гордість