Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність G21 «Біотехнології та біоінженерія»

Наші випускники - наша гордість

Біотехнологи – це майбутнє!

На сьогодні ми вже знаємо достатню кількість професій, що наразі неактуальні та мало популярні. Тому необхідно рухатися в ногу з часом, що і робить кафедра біотехнології і мікробіології НУХТ – виховує не одне покоління знавців професії сьогодення та майбутнього – БІОТЕХНОЛОГІВ!

Навчальні роки студентів кафедри були наповнені новизною знань і самоудосконаленням, науковими дослідженнями й пошуками, неймовірними пригодами та добрим настроєм, спілкуванням і творчими проектами.

Отже, продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2020 року.

За крок до почесного звання «Випускник БТЕК»

Здається тільки вчора з розгубленими очима студенти блукали коридорами в пошуках аудиторії, отримали залікові книжки і хвилювались перед першою сесією, а сьогодні для випускників 2020 року студентські роки – це вже історія. За тиждень на кафедрі біотехнології і мікробіології факультету біотехнології та екологічного контролю (БТЕК) Національного університету харчових технологій розпочнуться захисти магістерських робіт нашими студентами-біотехнологами. Отже, продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2020 року.

Наші випускники – гордість кафедри!

Ось і завершується п’ятий «сезон» навчання студентів-магістрантів кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ, тож час підвести підсумки. Скільки лекцій було прослухано, семінарів та практик відвідано, тез та статей написано, дослідів зроблено, складено іспитів і ночей безсонних проведено. Завжди цінуєш, коли втрачаєш, а отже, підводячи підсумки своєї студентської роботи, розумієш, як багато подій відбувалось за цей період і воно того варто, адже зараз – це вже випускники, які побудували або починають будувати успішну кар’єру і з посмішкою згадують про свої студентські роки.

Пишаємось випускниками! Вперед до нових мрій та звершень!

Ось і промайнули роки студентського «безтурботного» життя. Позаду залишились як позитивні моменти, так і сумні. Ще нещодавно так нервово та з тривогою всередині студенти переступали поріг університету, а вже сьогодні впевнено крокують далі у доросле життя як справжні професіонали своєї справи, адже вони – БІОТЕХНОЛОГИ!

Отже, продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2020 року.

Оксана Боднар (технік-технолог групи м’яких та рідких лікарських форм дослідно-впроваджувальної лабораторії ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод»):

Біотехнологи НУХТ – знавці своєї справи!

Не за горами кінець зими, а це означає, що зовсім скоро в стінах рідної кафедри біотехнології і мікробіології Національного університету харчових технологій студенти-магістранти будуть захищати свої дипломні роботи. Кожного року кафедра випускає студентів, які в майбутньому «підкорюють вершини» фармацевтичної галузі та промисловості. Випускники 2020 року – не виключення, адже більшість з них вже прокладають свій тернистий шлях до «зірок» на інноваційних підприємствах європейського рівня.

Серед цьогорічних випускників є дуже багато талановитої молоді, яка має великий багаж здобутків і вже працює за спеціальністю. Тож розпочинаємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2020 року.

Біотехнологи НУХТ – є професіоналами своєї справи!!!

10 вересня 2019 р. у конференц-залі готелю «Русь» представники хімічного концерну «BASF SE» провели семінар на тему «Таблетування та грануляція». Серед його учасників були й студенти кафедри біотехнології і мікробіології – магістрант ІІ року навчання Ігор Ключка та випускник кафедри 2019 р. Артем Герштман. В ході семінару доповідачі підняли найбільш складні деталі процесів прямого пресування, вологої грануляції, сухої грануляції, грануляції у псевдозрідженому шарі тощо. Окрім цього, представники компанії навели ряд переваг їхньої продукції порівняно з іншими виробниками та презентували нові продукти власного виробництва. Цікавим було те, що в ході власних досліджень компанія не намагається перевершити своїх конкурентів, а навпаки – перевершити результати власних попередніх досліджень.

Випускники-біотехнологи – фахівці високого рівня!

Гордістю університету є його випускники. Колись, ще зовсім юні, вони вперше входили в стіни рідного університету. У них було стільки планів, очікувань, нових емоцій. Будучи студентами, вони отримували освіту, складали іспити, брали участь у суспільному житті кафедри, факультету, університету. Вони росли та дорослішали, писали сторінки історії вищого навчального закладу. А сьогодні – це вже випускники, які побудували успішні кар’єри й з посмішкою згадують про студентські роки.

Продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2019 року.

 Володимир Федоренко (інженер-технолог дослідно-промислової дільниці відділу трансферу технологій ПАТ «Фармак»):

– голова студентської ради гуртожитку 2016-2018 рр.;

– активний учасник культурно-масового життя факультету БТЕК;

– нагороджений Почесною грамотою за зразкове виконання службових обов’язків і особистий внесок в організацію навчального і виховного процесу впродовж 2017-2018 н.р.

Далі буде

Гордість кафедри – наші випускники!

Кафедра біотехнології і мікробіології пишається своїми випускниками, які професіоналізмом, талантами та досягненнями примножують славу Національного університету харчових технологій. Наші випускники-біотехнологи – це беззаперечно знак якості і гордість нашої кафедри. Адже біотехнологія – це не просто наука, а одна з найважливіших сфер людської діяльності, яка нині визначає науково-технічний прогрес. Саме тому біотехнологів без перебільшення можна назвати технологами третього тисячоліття. 

Отже, продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2019 року.  

Вероніка Макієнко (фахівець департаменту управління якістю ПАТ «Фармак»):

– співавтор 1 статті у журналі бази даних Scopus, 3 статей у збірниках праць міжнародних та вітчизняних науково-практичних конференцій, 9 тез у збірниках міжнародних та всеукраїнських конференцій;

– співавтор 2 патентів України на винахід;

– учасник підсумкової науково-практичної конференції ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» (Грамота за високий рівень роботи, 2018 р.);

– переможець VІ науково-практичної конференції молодих науковців ПАТ «Фармак» «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво» (ІІІ місце, 2018 р.).

 

Далі буде 

Випускники-біотехнологи – гордість кафедри!

Не секрет, що гордістю будь-якого університету, кафедри є його випускники. Колись, зовсім юні, вони вперше входили в стіни рідного університету. У них було стільки планів, очікувань, нових емоцій. Будучи студентами, вони отримували освіту, складали іспити, брали участь у суспільному житті кафедри, факультету, університету. Вони росли та дорослішали, писали сторінки історії вищого навчального закладу. А сьогодні – це вже випускники, які побудували успішні кар’єри й з посмішкою згадують про студентські роки.

Продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2019 року.

Миколів Соломія

– співавтор 3 статей у збірниках міжнародних конференцій, 8 тез у збірниках міжнародних конференцій, 8 тез у збірниках всеукраїнських конференцій;

– учасник міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 2015-2018 рр. (Грамота ІІ місце по секції іноземні мови);

– співорганізатор освітніх семінарів «Освіта за кордоном» для старшокласників Тернопільської Української гімназії ім. І. Франка та студентів НУХТ;

– активна учасниця танцювальних постановок під час проведення Дня факультету БТЕК та Дня туризму у НУХТ;

– культорг групи магістрантів спеціальності «Біотехнології та біоінженерія» освітньої програми «Промислова біотехнологія».

Далі буде

Успішні біотехнологи – гордість кафедри!

Нещодавно відбулись захисти магістерських робіт нашими студентами-біотехнологами. Серед цьогорічних випускників є дуже багато талановитої молоді, яка має великий багаж здобутків і вже працює за спеціальністю.

Продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2019 року.

Олена Українець (інженер відділу аудитів ПАТ «Фармак»):

– переможець ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2017/2018 н.р. зі спеціальності «Харчові технології» (диплом ІІІ ступеня);

– учасник Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science – 2018» за напрямом «Харчова наука і технологія»;

– співавтор 3 статей у фахових журналах (1 стаття у міжнародному журналі (Food and Environment Safety (Румунія)), 6 статей та 16 тез у збірниках науково-практичних конференцій;

– захистила магістерську роботу на відмінно і отримала диплом з відзнакою.

Далі буде

Наші випускники – гордість НУХТ

Кафедра біотехнології і мікробіології пишається своїми випускниками, які професіоналізмом, талантами та досягненнями примножують славу Національного університету харчових технологій. Наші випускники-біотехнологи – це беззаперечно знак якості і гордість нашої кафедри. Адже біотехнологія – це не просто наука, а одна з найважливіших сфер людської діяльності, яка нині визначає науково-технічний прогрес. Саме тому біотехнологів без перебільшення можна назвати технологами третього тисячоліття.

Отже, продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2019 року.

Альона Дехтяренко (фахівець з розвитку персоналу Корпоративного університету Корпорації «Артеріум»):

- переможець І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія» (2018 р.);

- співавтор 7 статей та 9 тез у збірниках науково-практичних конференцій;

- учасник наукового гуртка «Biotech»;

- староста потоку впродовж 4 років бакалаврату (2013-2017 рр.);

Біотехнолог НУХТ – це знак якості!

Незабаром відбудуться захисти магістерських робіт нашими студентами-біотехнологами. Серед цьогорічних випускників є дуже багато талановитої молоді, яка має великий багаж здобутків і вже працює за спеціальністю. 

Продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2019 року. 

Катерина Покойовець (інженер з якості групи управління змінами служби забезпечення якості та екології ПАТ «Київмедпрепарат» Корпорації «Артеріум»):

 переможець ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2016/2017 н.р. за спеціальністю «Біотехнологія» (диплом І ступеня);

 переможець ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2017/2018 н.р. зі спеціальності «Харчові технології» (диплом ІІ ступеня);

 учасник Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science – 2018» за напрямом «Харчова наука і технологія»;

Події у світлинах

 Захисти бакалаврів. Червень 2025 р. 

 Випуск магістрів. Лютий 2025 р. 

 Захисти магістрів. Грудень 2024 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2024 р. 

 Випуск магістрів. Лютий 2024 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2024 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2023 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2023 р. 

 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. Квітень 2023 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2023 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2022 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2022 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2022 р. 

 Посвята в студенти. Серпень 2021 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2021 р. 

 87 Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів, студентів. Квітень 2021 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2021 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2020 р. 

 On-line захист квалiфiкацiйних робiт ОС "БАКАЛАВР". Червень 2020 р. 

 Випуск магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Вечір факультету. Жовтень 2019р. 

 Фотоконкурс «Мій улюблений куточок НУХТ». 

Архів

Ви знаходитесь тут: Про кафедру Наші випускники - наша гордість