Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Виробнича практика – шлях до професіоналізму

Ось і почалась виробнича та переддипломна практика у магістрантів ІІ року навчання кафедри біотехнології і мікробіології. У цьому році здобувачі були направлені на такі підприємства міста Києва: ПАТ НВЦ «Борщагівський хіміко-фармацевтичний завод», ПрАТ «ФФ «Дарниця», ПрАТ «Індар», ПрАТ «Оболонь» та Інститут продовольчих ресурсів Національної аграрної академії наук, а частина студентів залишилась виконувати практику на нашій рідній кафедрі в університеті.

Кожен магістрант отримав індивідуальне завдання  від свого наукового керівника і вирушив на підприємство, де має проходити практику. Під час практики студентам необхідно буде набратися досвіду роботи на біотехнологічному виробництві і виконати частину дипломного проекту. А можливо комусь із наших магістрантів навіть пощастить знайти собі робоче місце, яке стане стартом його кар’єри.

На жаль, пандемія COVID-19 не відступає, а поширюється все далі і далі, захоплюючи нашу країну, і в будь-який момент місто Київ може опинитися у червоній зоні карантину і деякі підприємства будуть змушені призупинити свою роботу, а навчальні заклади в тому числі і наш університет перейдуть на дистанційну форму навчання, але ми сподіваємося, що цього не трапиться і ця практика всім запам’ятається, а нашим студентам відкриє шлях у житті та бачення своєї професійної діяльності.

Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка