Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Стати біотехнологом сьогодні – найкращий вибір для світлого майбутнього завтра!

Усім Привіт! Мене звати Кирил Муренко, і я без перебільшень пишаюсь тим, що «без п’яти хвилин» є дипломованим магістром спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» у НУХТ. Вже зовсім скоро відбудеться захист моєї кваліфікаційної магістерської роботи на тему: «Роль мікроорганізмів у технологіях ферментованих м’ясних продуктів» під керівництвом к.б.н., доц. Старовойтової Світлани Олександрівни.

Знаю, що вже зараз багато абітурієнтів та їх батьків замислюються над вибором майбутньої професії, тому бажаю поділитись й своїм досвідом, адже впевнений у важливості отримання якісної освіти сьогодні.

Майже два роки тому я почав працювати у відділі хроматографічного контролю лікарських засобів на АТ «Фармак» на посаді лаборанта хімічного аналізу. Наразі вже обіймаю посаду хіміка-хроматографіста.

Моя основна задача полягає у проведенні хроматографічного аналізу вхідної сировини, що включає в себе дослідження складу та чистоти різних речовин. Завдяки високоточним методам аналізу, які ми використовуємо, забезпечується безпека та якість лікарських засобів, що виробляються на підприємстві. В основу моїх щоденних обов’язки покладено проведення аналізів з використанням газової та рідинної хроматографій задля визначення складу препаратів, інтерпретації результатів й оформлення звітів.

Своєю роботою – задоволенний сповна. Адже, по-перше, це можливість постійно вчитися та вдосконалювати теоретичні та практичні навички у сфері аналітичної хімії. По-друге, я відчуваю високий ступінь важливості моєї справи та її значущий вплив на здоров’я людей, завдяки безпосередній допомозі у  забезпеченні якості та безпеки лікарських засобів. І, нарешті, працюючи в АТ «Фармак», я маю можливість співпрацювати з висококваліфікованими колегами!

Саме тому моя робота не тільки цікава та важлива, але й сповна задовольняє прагнення до професійного розвитку. Однак вона не була б можливою без отриманих знань під час навчання на кафедрі БТМ у Національному університеті харчових технологій. Саме тут викладачі кафедри є висококваліфікованими та добре підготовленими спеціалістами, котрі у повній мірі вміють чітко доносити матеріал, спілкуватись зі здобувачами та приймати участь не лише у навчальному процесі, але й у культурному розвитку здобувачів. Тому я без перебільшень можу сказати, що НУХТ – університет високого рівня!

здобувач вищої освіти спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» групи ПФБ-2-1 Кирил МУРЕНКО

Події у світлинах

 Захисти бакалаврів. Червень 2024 р. 

 Випуск магістрів. Лютий 2024 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2024 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2023 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2023 р. 

 89 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. Квітень 2023 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2023 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2022 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2022 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2022 р. 

 Посвята в студенти. Серпень 2021 р. 

 Захисти бакалаврів. Червень 2021 р. 

 87 Міжнародна наукова конференція молодих вчених, аспірантів, студентів. Квітень 2021 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2021 р. 

 Посвята в студенти. Вересень 2020 р. 

 On-line захист квалiфiкацiйних робiт ОС "БАКАЛАВР". Червень 2020 р. 

 Випуск магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Захисти магістрів та бакалаврів. Лютий 2020 р. 

 Вечір факультету. Жовтень 2019р. 

 Фотоконкурс «Мій улюблений куточок НУХТ». 

Архів

Ви знаходитесь тут: Вступникам Практична підготовка здобувачів Стажування під час навчання Стати біотехнологом сьогодні – найкращий вибір для світлого майбутнього завтра!