Сьогодні неможливо уявити життя без мікроорганізмів. Вони широко застосовуються в різних сферах промисловості, таких як фармацевтика, харчова індустрія, біотехнології та охорона навколишнього середовища. Більш того, є Міжнародний день мікроорганізмів, який присвячений цим мікроскопічним створінням. Викладачка дисциплін «Загальна мікробіологія і вірусологія. Модуль 1. Мікроорганізми як біологічні агенти» та «Генетика» запропонувала здобувачам ІІ та ІІІ курсів бакалаврату доєднатись до даного міжнародного дня. Здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ активно долучилися до цієї події, створивши різні тематичні композиції.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»