Онлайн-навчання у цей, вкрай непростий для нашої України, час залишається чи не єдиним можливим способом не перервати підготовку висококласних фахівців, так потрібних нашій Батьківщині. Не зважаючи на такий суттєвий недолік дистанційної освіти як відсутність безпосереднього контакту між учасниками освітнього процесу, вона все ж має і ряд переваг. Зокрема це і можливість залучити різні неформальні технології навчання, серед яких і цікаві, змістовні онлайн-екскурсії. Так, деканка нашого факультету, Наталія Грегірчак, організувала екскурсію гуцульською крафтовою пивоварнею «Ципа», до якої мали можливість долучитись здобувачі та викладачі кафедри біотехнології і мікробіології, а також колеги з кафедри біотехнології бродіння і виноробства. Своїми враженнями від такого заходу поділились здобувачі-біотехнологи групи БТ-3-3.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»