Не за горами кінець навчального семестру, вже час підводити перші підсумки, і нам є що вам розказати!
Студенти-біотехнологи не єдині здобувачі вищої освіти НУХТу, які отримують навички майбутнього фаху завдяки професійній діяльності викладачів кафедри біотехнології і мікробіології. Кожен студент Навчально-наукового інституту харчових технологій вивчає двосеместровий курс дисципліни «Мікробіологія для харчових технологій», в рамках якого розглядають теоретичні основи технічної мікробіології, а також вплив мікрофлори сировини та зовнішнього середовища на мікробіоту харчових продуктів, а отже на їх безпечність для споживачів. Крім того, здобувачі вивчають можливості цілеспрямованого використання мікроорганізмів і продуктів їхньої життєдіяльності у харчовій промисловості, а також опановують навики експертної оцінки основної сировини та готової продукції за мікробіологічними показниками.