Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Особливості вступу 2020

Бажаючі вступити на навчання до Національного університету харчових технологій для особистої подачі документів та заяви про допуск до участі у конкурсі мають з 13 серпня до 1800 години 22 серпня звернутися до Приймальної комісії очно за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 70.

Також дозволяється електронна (онлайн) подача документів та заяви про допуск до участі у конкурсі.

 Для здійснення процедури онлайн подачі документів особа має надіслати електронний лист на офіційну електронну скриньку відбіркової комісії відповідного навчального підрозділу НУХТ.

У темі листа слід обов’язково зазначити: "Скороченик" і прізвище ім'я та по батькові вступника.

У тексті листа слід зазначити:

прізвище, ім’я та по батькові вступника (повністю);

реєстраційний номер облікової картки платника податків вступника (за наявності);

номер(и) контактного(их) телефону(ів) вступника;

перелік доданих до листа документів.

 

До листа слід додати скановані копії (фотокопії) необхідних документів:

заповненої та підписаної заяви з інформацією, необхідною для допуску до вступних випробувань та оформлення екзаменаційного листка (для заповнення і формування бланку заяви рекомендуємо заздалегідь скористатися спеціальним сервісом на сайті університету, роздрукувати отриманий бланк заяви, у відповідних графах проставити дату подання заяви, свій особистий підпис та відсканувати/сфотографувати заяву);

документа державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, на основі якого здійснюється вступ (диплома молодшого спеціаліста, бакалавра, спеціаліста, магістра), і додатка до нього;

сертифіката (сертифікатів) та результатів (додатка з оцінками) зовнішнього незалежного оцінювання з української мови і літератури 2017, 2018, 2019 та 2020 років.

паспорта (тих його сторінок, де вказано прізвище, ім’я та по батькові вступника, серія, номер, де, ким і коли виданий документ, місце реєстрації);

 довідки про реєстраційний номер облікової картки платника податків (для осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, потрібно додати зображення документа, що підтверджує відмову);

фотокартки для документів із зображенням, що відповідає досягнутому віку особи, розміром 3 × 4 см (із урахуванням норм, наведених у пунктах 3-7 розділу III Вимог до відцифрованого образу обличчя особи, фотокарток, що подаються для оформлення або обміну документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство України чи спеціальний статус особи, та фотографічного зображення на них, затверджених Міністерством внутрішніх справ України за № 875 від 18 жовтня 2019 року, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 07 листопада 2019 року за № 1146/34117);

військово-облікового документа (військового квитка або посвідчення про приписку) (для військовозобов’язаних); 

документів, які підтверджують право вступника на спеціальні умови щодо участі в конкурсному відборі (тільки для осіб, які мають таке право);

свідоцтва про укладення шлюбу, свідоцтва про зміну прізвища тощо (тільки для осіб, які у пред'явлених документах мають розбіжності у прізвищі, імені або по батькові).

Файли зображень документів та заяви мають бути збережені у форматі jpg, jpeg, gif, png або pdf і мати відповідну назву та порядковий номер (якщо документ складається з кількох сторінок). Наприклад, заява.jpg, додаток-1.jpg, додаток-2.jpg. 

Файл фото має містити зображення тільки одного фото розміром 3 × 4 см (354 × 472 пікс.) – у форматі jpg, jpeg, gif або png і мати відповідну назву. Наприклад, фото.jpg.

Перед створенням цифрової копії фотокартки - ознайомтесь з можливими правильними і неправильними прикладами.

Перед надсиланням перевірте, що завантажувані зображення є чіткими, з горизонтальною орієнтацією рядків тексту і повними.

За потреби редагування, стиснення зображень - спробуйте скористатися цим стороннім сервісом.

За потреби перетворення зображень з формату HEIC у формат JPG - спробуйте скористатися цим стороннім сервісом.

Сформований у одному листі комплект заяв та документів надіслати відбірковій комісії відповідного навчального підрозділу Національного університету харчових технологій.

Оригінали документів потрібно буде надати після отримання рекомендації до зарахування для формування наказу.

Телефон для довідок по вступу: +38 (044) 287-96-36;

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

 

Увага! За електронними поштовими скриньками Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  та Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду  прийом заяв та документів НЕ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ! 

Певна дата фахового вступного випробування буде призначена відбірковою комісією кожному вступнику після реєстрації його заяви про участь у конкурсному відборі.

Також розподіл вступників на вступні випробування може бути оприлюднений ближче до екзаменів. Відтермінування призначення дат пов'язано із перерозподілом учасників випробувань по аудиторіях по кількості під час карантину.

Для зарахування на навчання вступники зобов’язані виконати вимоги вибору місця навчання - визначитись з обранням вищого навчального закладу і спеціальності та подати особисто оригінали документів.

 

  • на місця за кошти державного бюджету – не пізніше 08 вересня;

 

  • на місця за кошти фізичних та юри­дичних осіб – не пізніше 09 вересня.

 

Зарахування на навчання місця за кошти державного бюджету відбувається 14 вересня.

 

Основне зарахування на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб – 15 вересня.

 

Додаткові строки прийому заяв та документів (до 25 вересня), конкурсного відбору та зарахування на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб (за умови наявності результатів відповідних екзаменів) – не пізніше 30 вересня 2020 року.

Ви знаходитесь тут: Домашня сторінка