Навчання в магістратурі Національного університету харчових технологій на кафедрі біотехнології і мікробіології (БТМ) завжди було цікавим та захоплюючим. Щороку викладачі кафедри БТМ, враховуючи останні світові досягнення у біотехнології, а також вимоги та побажання роботодавців, вдосконалюють зміст спеціальних дисциплін, щоб краще підготувати випускників до майбутньої професійної діяльності.
Хоча навчання в магістратурі нелегке та вимагає від студентів постійної наполегливої праці, проте час нестримно летить вперед. І ось уже закінчилася остання зимова сесія у магістрантів кафедри БТМ.
32 магістранти кафедри успішно склали іспити з таких профільних дисциплін як «Природознавча мікробіологія» (лектор – завідувач кафедри, д.б.н., проф. Пирог Тетяна Павлівна), «Оптимізація технологічного процесу в галузі» (лектор – к.т.н., доц. Карлаш Юрій Васильович), «Біобезпека продуктів харчування» (лектор – к.т.н., доц. Волошина Ірина Миколаївна), «Сучасні антимікробні лікарські засоби» (лектор – д.мед.н., професор кафедри БТМ, завідувач відділу антибіотиків Інституту мікробіології і вірусології ім. Д.К. Заболотного НАН України Авдєєва Лілія Василівна).
Попереду у майбутніх магістрів переддипломна практика у провідних науково-дослідних установах та підприємствах харчової і фармацевтичної галузі.
Бажаємо їм успіху та наснаги!