Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Крок в доросле життя

Ось і підійшло до кінця навчання студентів магістрів. Закінчуючи кафедру біотехнології i мікробіології студенти-випускники отримують своєрідний знак якості, який допоможе їм влаштуватися на бажану роботу, а деякі вже знайшли її, будучи ще студентами. Захист кваліфікаційної роботи позаду, а далі... ДОРОСЛЕ ЖИТТЯ!

Отже, продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2021 року.

Вискірко Сергій (інженер лабораторії пухлинного мікрооточення Інституту експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького):

- переможець І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2020-2021 н.р. зі спеціальності «Біологія»;

- учасник культурно-масового життя факультету БТЕК;

- співавтор 2 статей у фахових журналах та 4 тез у збірниках науково-практичних конференцій;

- захистив магістерську роботу на відмінно і отримав диплом з відзнакою.

Далі буде

Ви знаходитесь тут: Про кафедру Наші випускники - наша гордість Крок в доросле життя