Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Талант та професіоналізм!

Сміливими кроками наші студенти-біотехнологи дійшли до захисту магістерських робіт. На їхньому шляху було все: і перші безсонні ночі, безліч іспитів, курсових, і ось перед ними найголовніший виклик за все студентське життя – захист диплому.

Щороку захисти магістерських робіт відвідують безліч роботодавців, які відзначають високі знання та підготовку наших студентів. Тому випускників кафедри біотехнології і мікробіології Національного університету харчових технологій можна беззаперечно вважати гордістю та прикладом неабиякого таланту та професіоналізму!

Продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2020 року.

Моцар Анна (фахівець з підготовки досьє відділу реєстрації АТ «Фармак»):

- переможець ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2018 н.р. зі спеціальності «Біологія» (диплом ІIІ ступеня);

- учасник V науково-практичної конференції «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво» Школи молодих науковців 2018 р. АТ «Фармак» (сертифікат за успішну постерну доповідь);

- учасник Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Black Sea Science – 2020» за напрямом «Харчова наука і технологія»;

- співавтор 4 статей у фахових журналах та 15 тез у збірниках науково-практичних конференцій;

- секретар студентської ради факультету БТЕК (2015-2017рр.);

- активна учасниця культурно-масового життя факультету БТЕК

- учасниця танцювального колективу факультету БТЕК (2014-2017 рр.)

- захистила магістерську роботу на відмінно і отримала диплом з відзнакою.

Далі буде 

Ви знаходитесь тут: Про кафедру Наші випускники - наша гордість Талант та професіоналізм!