Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій

КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Випускники-біотехнологи – висококваліфіковані фахівці!

Серед цьогорічних випускників кафедри біотехнології і мікробіології НУХТ є дуже багато талановитої молоді з потужним інтелектуальним потенціалом та креативним мисленням, яка має великий багаж здобутків і поєднує навчання з роботою за спеціальністю.

Отже, продовжуємо цикл публікацій про наших найкращих випускників 2020 року.

Калабська Вероніка (хімік-аналітик з розробки твердих та м’яких лікарських форм фітопрепаратів АТ «Київмедпрепарат» Корпорації «Артеріум»):

- співавтор 1 статті у науковому періодичному журналі «SWorldJournal» та 7 тез у збірниках науково-практичних конференцій;

- учасниця культурно-масового життя факультету БТЕК;

- організатор студентського життя та порядку в гуртожитку факультету БТЕК (блокова в гуртожитку № 3 2017-2019 рр.);

- захистила магістерську роботу на відмінно і отримала диплом з відзнакою.

Далі буде 

Ви знаходитесь тут: Про кафедру Наші випускники - наша гордість Випускники-біотехнологи – висококваліфіковані фахівці!