Декан факультету біотехнології та екологічного контролю. Доцент кафедри біотехнології і мікробіології, кандидат технічних наук.
У 1982 р. закінчила з відзнакою Київський технологічний інститут харчової промисловості за спеціальністю «Технологія мікробіологічних і вітамінних виробництв». Після закінчення інституту працювала технологом на Трипільському біохімічному заводі. З 1991 року науковим співробітником, завідувачем лабораторії, асистентом кафедри біотехнології мікробного синтезу УДУХТ.
У 1999 р. захистила дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук (спеціальність 03.00.20– біотехнологія).
З 2002 року – доцент кафедри біотехнології і мікробіології Національного університету харчових технологій, а з 2015 року – декан факультету біотехнології та екологічного контролю.
Є автором понад 170 публікацій, серед них 140 наукові у т. ч. 4 навчальних посібника з грифом МОНУ, 5 патентів на винахід, 80 статтей (13 з них входять до наукометричної бази SCOPUS, 15 в інших міжнародних базах даних), 40 науково-методичних видань. Індекс Гірша: 5 (база GoogleScholar).
У співавторстві зі студентами опубліковано понад 60 статей і одержано 4 патенти. Студенти, науковим керівником яких була Грегірчак Н.М., отримали 6 дипломів І−ІІІ ступеня на Всеукраїнських конкурсах студентських наукових з спеціальностей «Харчові технології», «Біотехнологія», «Експертиза харчових продуктів».
Грегірчак Н.М. є членом галузевої експертної ради НАЗЯВО з галузі знань 16 «Хімічна та біоінженерія»
Відзначена Грамотою та Подякою Міністерства освіти і науки України, нагрудним знаком «Подяка ректора», Почесною грамотою Профспілки працівників освіти.
Викладає дисципліни
• Мікробіологія, санітарія, гігієна виробництв з основами НАССР
• Мікробіологія для харчових виробництв
• Вступ до фаху
Сфера наукових інтересів: розробка способів регулювання життєдіяльності мікроорганізмів при зберіганні харчової продукції.