У 2022 році закінчила Національний університет харчових технологій та отримала диплом бакалавра зі спеціальності 162 "Біотехнології та біоінженерія".
У 2022 році стала студенткою свого ж університету і продовжую навчання заочно за ОП "Фармацевтична біотехнологія"
Виконую кваліфікаційну роботу на тему "Особливості технологій виробництва антибіотиків для інгаляційного застосування" під керівництвом проф. Буценко Л.М.
З 2020 року почала працювати у сфері фармації, а вже у 2022 врешті знайшла роботу "до душі" та за спеціальністю. Як це було: по закінченню навчання на бакалавраті було невід'ємне бажання почати працювати за спеціальністю. Проходила велику кількість співбесід, але, нажаль, не було досвіду, який є необхідним на виробництві.