Навчання в університеті – тривалий та важливий період в житті кожної людини. За цей час студенти встигають не тільки опрацювати сотні або навіть тисячі джерел літератури, виконати безліч розрахунків на практичних заняттях, провести численні лабораторні дослідження, впевнитися в правильності вибору майбутньої професії під час проходження практики, а й знайти справжніх друзів, як то кажуть, «на роки». І дуже приємно, коли в число таких друзів входить рідна кафедра, з якою навіть по закінченню навчання, радо діляться подіями зі свого життя наші випускники.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»