Цьогоріч наш університет організовував 8 Центральноєвропейський конгрес з харчової науки CEFood 2016 (23-26 травня), де прийняли участь спеціалісти, високваліфіковані науковці з різних куточків Європи та світу. Гідно представити кафедру біотехнології і мікробіології у цьому масштабному європейському дійстві випала честь і студентам-науковцям гуртка «BIOTECH». Так, у рамках секційних стендових доповідей свої роботи представили: студент 3 курсу Макаренко Євген «Using the HACCP system in manufacture of compressed baker's yeast» (керівник – к.т.н., доц. Грегірчак Наталя Миколаївна), 4 курсу Моцар Валентин «Development of amperometric biosensor for the control of wine quality based on the Pt-Pd nanoparticles and glucose oxidase» (робота виконана на базі Інституту молекулярної біології та генетики НАН України, керівник – к.т.н., доц. Волошина Ірина Миколаївна) та 5 курсу Никитюк Лілія «Biological properties of Nocardia vaccinii IMV B-7405 and Acinetobacter calcoaceticus IMV B-7241 surface-active substances synthesized on industrial waste» (керівник – д.б.н, проф. Пирог Тетяна Павлівна).
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»