Нещодавно на кафедрі біотехнології і мікробіології під час лабораторного заняття з дисципліни «Мікробіологія для харчових технологій. Модуль 2.», під керівництвом старшого викладача Віктора Удимовича і асистентки Тетяни Сулейко, здобувачі інженери-технологи групи ТХ-3-4 розпочали захист індивідуальних завдання на тему «Роль мікроорганізмів у мікробіологічній безпеці і псуванні продуктів харчування».
Під час заняття були представлені кілька доповідей, присвячених ролі мікроорганізмів в процесі виготовлення та зберігання продуктів хлібопекарського та кондитерського виробництва (оскільки саме ця технологія є майбутньою спеціалізацією здобувачів), а саме круасана з шоколадом (виконали здобувачки Анастасія Крушинська та Вікторія Півоварова) та багета французького (виконали здобувачки Світлана Кожем’яко та Анастасія Прокопенко).