Чим подобається студентам 4-го курсу дисципліна "Мікробіологія, санітарія та гігієна виробництв з основами HACCP"? Напевне тим, що навіть онлайн лабораторні заняття можна проводити цікаво та з користю!
Минулого тижня група БТ-4-1 презентувала свої дослідження на тему "Фітопатологічне обстеження плодів та овочів". Виконанню даної лабораторної роботи передувала ретельна двотижнева підготовка. Здобувачі старанно намагалися «зіпсувати» свіжі картоплю, цибулю, гарбуз, моркву, виноград, грушу, капусту, перець, кабачок, яблука та інші свіжі плоди та овочі. Під впливом несприятливих факторів зовнішнього середовища за два тижня на плодах були виявлені численні ураження, причинами яких були мікробні захворювання. А опис їх та ідентифікація і були основним завданням студентів.