10 грудня на кафедрі біотехнології і мікробіології викладачі ас. Сулейко Тетяна Леонідівна та ас. Удимович Віктор Миколайович провели показове лабораторне заняття студентам групи ОП-3-7 на тему: «Дезінфекція у виробництві харчових продуктів». Перед проходженням заняття, студенти мали змогу освоїти матеріал на лекційному курсі з використанням мультемедійного забезпечення від доцента, кандидата технічних наук, декана факультету біотехнологій та екологічного контролю Грегірчак Наталії Миколаївни.
Викладачі кафедри за допомогою теоретичної та практичної основи змогли пояснити студентам ефективність використання різних методів дезінфекції у харчовому виробництві, що знадобиться їм у подальшій роботі на посаді харчового технолога.