Осінній семестр розпочався досить оптимістично. Здобувачі розпочали вивчення дисциплін в очному форматі. Проте життя вносить свої корективи і після короткого періоду проведення занять в стінах рідного університету знову розпочалось дистанційне навчання. І, якщо з лекціями все більш-менш зрозуміло, адже їх досить легко проводити з використанням Zoom-конференції, то з проведенням лабораторних робіт не все так просто. Тому ми звернулись до здобувачів-біотехнологів, які в цьому семестрі вивчали дисципліну «Мікроорганізми як біологічні агенти», щоб вони висловили свої враження від організації лабораторних занять під час дистанційного періоду навчання.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»