Весна це завжди гаряча пора для здобувачів 4 курку, адже, без перебільшення, вони знаходяться за крок до захисту кваліфікаційної роботи бакалавра. Передує цій важливі події не менш відповідальна – представлення і захист курсових проектів з дисципліни «Харчова біотехнологія». В рамках виконання цього курсового, кожен зі здобувачів мав підібрати технологію виділення та очищення цільового біотехнологічного продукту. І, повірте, для того щоб розробити подібний проект майбутні бакалаври мають знати усі особливості як продуцента так і цільового продукту та використати ці знання для обґрунтування і вибору способів, допоміжних речовин та обладнання для процесів виділення, очищення, концентрування тощо.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»