Після закінчення технологічної та переддипломної практики у студентів 4 курсу нарешті розпочався крайній семестр навчань. На одному з перших лабораторних занять з дисципліни «Харчова біотехнологія» асистенти кафедри Тетяна Сулейко та Тетяна Белемець розповіли здобувачам усе про кисломолочні продукти та закваски для їх одержання. Викладачі продемонстрували відео та презентації, які охарактеризували всі особливості процесу молочнокислого бродіння та надали детальну характеристику мікроорганізмів, які використовуються у виробництві сухих та рідких заквасок та бактеріальних концентратів.
Кафедра біотехнології і мікробіології - Національний університет харчових технологій
КАФЕДРА БІОТЕХНОЛОГІЇ І МІКРОБІОЛОГІЇ
ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ, НУХТ Спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»